PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Enduro Race torna a Naturland el darrer cap de setmana de juny

La segona edició de la competició s’inscriu en el calendari de proves de la Copa Catalana

Per El Periòdic

Imatge de la roda de premsa.
Imatge de la roda de premsa. | Naturland

Naturland acollirà el darrer cap de setmana de juny la segona edició de la Naturland Enduro Race, cursa que tindrà lloc en circuits de nivell Advanced amb quatre trams cronometrats a l’entorn privilegiat del bosc de la Rabassa. A més a més, enguany la cita s’inscriu en el calendari de proves de la Copa Catalana.

L’esdeveniment es desenvoluparà íntegrament a Naturland, i la base de la cursa, amb la Race office, es trobarà al Sector Cota 1.600, al Km. 8 de la carretera de la Rabassa. Els prolegòmens de la cursa començaran el 24 de juny amb l’obertura de l’oficina de cursa a la cota 1.600, des d’on es podran recollir els dorsals. A partir de les 09.30 hores, i fins a les 17.00 hores, hi haurà els entrenaments oficials i a les 18.15 hores es farà el briefing de la cursa. L’ordre de sortida de l’endemà es donarà a conèixer a les 19.00 hores.

La cursa tindrà lloc el diumenge 25, a les 09.00 hores, i es preveu tancar el recorregut a les 14.30 hores. Posteriorment està previst un dinar popular entre els corredors inscrits, el lliurament de premis i un sorteig amb diversos obsequis a les quatre de la tarda.

Cal destacar que totes les persones inscrites a la cursa, rebran de regal una invitació per a dues persones per a gaudir aquell cap de setmana de les activitats de l’entrada Aventura, valorades en 60 euros. A més, tots els participants rebran un Bike pass per tornar un altre dia al Naturland Bike Center per continuar gaudint dels més de 70 quilòmetres de circuits de què disposa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT