PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canturri confia que l’institut de música esdevingui conservatori

Miquel assegura que la feina grossa ja està feta només falten tancar alguns serrells

Per El Periòdic

| ANA / M.F.

El mes de setembre l’institut de música d’Andorra la Vella podria començar a funcionar com a conservatori i, per tant, ser una titulació homologada per Andorra que en un pas següent podria estar reconeguda pels estats veïns. Així ho ha explicat aquest dimecres el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, que ha reivindicat l’esforç fet fins ara perquè l’institut pugui ser reconegut com a conservatori.

D’aquesta manera, Canturri ha destacat que una de les prioritats del nou ministre d’Educació ha de ser que els estudis comptin amb aquest aval i que, per tant, els estudiants que cursin els estudis a l’institut de música puguin rebre, en completar-los, un títol oficial andorrà que certifiqui que han obtingut el grau elemental o mitjà. Això els pot obrir les portes a escoles superiors, i, en conseqüència, un pas posterior a aquest reconeixement hauria de ser que França i Espanya els homologuessin.

El cap del servei de l’Institut de Música, David Sanz, ha remarcat que el fet que es creï no ha d’impedir que aquelles persones que volen només gaudir de la música sense passar cap examen ho puguin continuar fent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT