PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús afronta la segona cita del curs entre els candidats a la victòria

L’andorrà arriba ocupant el quart lloc a la classificació provisional a un punt del segon

Per El Periòdic

Xavi Cardelús pilotant la Moto2.
Xavi Cardelús pilotant la Moto2. | Cardelús Racing Team

El Moto2 European Championship arriba aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana amb Xavi Cardelús entre els candidats a la victòria d’aquesta segona cita de la temporada. El pilot de l’equip Promoracing arriba ocupant el quart lloc a la classificació provisional del campionat, però a només un punt del segon després d’haver-se classificat segon a la segona cursa d’Estoril i haver sumat els punts de la 13a posició a la primera.

L’andorrà assenyala que arriba molt motivat per diferents motius: «El primer de tots és el bon treball que tothom està fent a l’equip i el meu estat de forma. D’altra banda, les curses d’Estoril ens van confirmar que estem entre els candidats al podi i la victòria, i finalment, també és important el fet que el circuit Ricardo Tormo és un dels traçats on més a gust em trobo».

En aquesta ocasió, els pilots de la categoria de Moto2 disputaran una sola cursa després d’haver-ne fet dos a la cita inaugural al circuit portuguès d’Estoril. A més a més, cal recordar que a la passada temporada el pilot ja va pujar al podi del circuit valencià a la primera de les dues visites del curs, en la qual es va classificar tercer.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT