PUBLICITAT

Detingut un home per amenaçar de mort a la parella

A més, el detingut va ferir-ne a un conegut comú amb una navalla

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un cotxe de la policia.
Imatge d’arxiu d’un cotxe de la policia. | El Periòdic

Divendres a la nit, al Pas de la Casa, un home de 26 anys va ser detingut per la Policia com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i contra la llibertat. Els fets van tenir lloc quan l’home, que es trobava al seu domicili i duia una navalla, va advertir la seva parella i un conegut comú que volia autolesionar-se. En el moment que l’altre home va intentar treure-li la navalla, el detingut el va ferir a la zona de les costelles i, amb un altre ganivet, va amenaçar de mort la dona quan ella va trucar a la Policia.

Un home de 20 anys va ser detingut dissabte a la tarda per un delicte contra la integritat física i moral, a Escaldes-Engordany. L’home va agredir el seu germà arran d’una discussió. 

El mateix dissabte, la Policia va detenir un jove de 18 anys a la Massana amb 0,7 grams de cocaïna, dues pastilles d’heroïna i 7,5 grams d’haixix. D’igual manera, un altre de 35 anys i no resident al país va ser detingut a la frontera del riu Runer amb 0,9 grams de cocaïna. El conductor del vehicle en què viatjava aquest darrer, un altre home de 50 anys i no resident, també va ser arrestat per donar positiu en drogues al volant.

Seguint aquesta línia, divendres a la tarda es va donar una altra detenció per conducció. En aquest cas es tracta d’un home de 22 anys, qui conduïa amb el permís retirat i que, a més, va donar positiu a la prova de tòxics. 

Durant el cap de setmana, dues persones més van ser arrestades per la Policia. Una dona de 44 anys i un home de 22 , per conduir amb taxes d’alcoholèmia superiors a 0,80. En el moment de la detenció, l’home es trobava acompanyat d’un altre, de 24 anys, que també va ser arrestat unes hores després com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor per trucar reiterades vegades de manera contínua al telèfon d’emergències 110 requerint els serveis policials en diferents punts del país sense motiu, a més de faltar al respecte i insultar l’agent que atenia les trucades i el Cos de Policia.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT