Fenés, 8a posició mundial a la Skyrace des Matheysins

Marc Gasa marca la 41a plaça en sènior masculí

Fenés durant una prova anterior.
Fenés durant una prova anterior. | FAM

Diumenge es va disputar la Skyrace des Matheysins a Saint Honoré, als Alps francesos. La segona prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series va comptar amb la representació dels atletes de l’Equip Nacional Ariadna Fenés i Marc Gasa, així com de la presència de Magalí Salomon com a convidada de la FAM. Fenés va ser la millor andorrana, assolint la 8a plaça general femenina. L’andorrana va completar la prova en un temps de 3h15’42”, a només 13 minuts del podi. La guanyadora va ser la francesa Clémentine Geoffray en un crono de 2h54’12”. Així doncs, i després de la 6a posició assolida a la Calamorro Skyrace, Fenés es consolida dins del top10 del circuit de les Skyrunner World Series, mentre que Salomon va marcar un temps final de 3h43’30”, aconseguint la 21a plaça general, quedant-se a 49 segons del top20.

Per la seva part, Gasa es va estrenar en una cursa del calendari internacional com a membre de l’Equip Nacional donant el seu màxim. Va completar la prova en un crono de 2h53’16”, marcant la 41a plaça general, a 24 minuts del guanyador d’aquesta categoria sènior masculina, el suís Roberto Deleorenzi.

En total van participar prop de 400 corredors per acórrer una distància de 25 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu.