PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arranca la primera prova de la XVIIa edició ScarpaCircuit d’Andorra

S’ha iniciat amb una cinquantena d’inscrits repartits entre escaladors d’Andorra, de Catalunya i d’Espanya

Per El Periòdic

Una imatge d'una escalada avui.
Una imatge d'una escalada avui. | El Periòdic

.A les 9.00 hores del matí, ha tingut lloc la primera de les dues proves que completarà la XVIIa edició de la ScarpaCircuit d’Andorra d’escalada esportiva al Rocòdrom del CTEO, Ordino.

La prova, ha anat acompanyada de molt bon ambient, amb molta motivació per aquesta temporada 2023, on el t4emps no ha interferit en què les famílies gaudeixin amb èxit de la jornada.

S’ha arrancat amb una cinquantena d’inscrits repartits entre escaladors d’Andorra, de Catalunya i d’Espanya. Al rocòdrom, hem pogut gaudir de l’espectacle i de la gran qualitat que s’hi respirava, tots ells demostrant un gran nivell esportiu i competitiu.

La prova ha començat amb les categories femenina i masculina d’infantil (10 a 11 anys) i juvenil (12 a 14 anys). A la tarda, després de fer una pausa, de les 14.00 a les 18 hores ha estat el torn de les categories júnior, sènior i veterana.

La prova, puntuable pel circuit d’Andorra d’Escalada Esportiva, on cada categoria havia d’intentar completar el circuit que li tocava per aconseguir la màxima puntuació en la suma de les vies executades.

Promoure l’escalada esportiva entre els joves tecnificats de la FAM continua sent un dels principals objectius, i la motivació per continuar unint esforços amb els organitzadors, segueix present per tal de continuar fomentant aquest esport en tots els àmbits.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT