PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comença el festival Somlòria malgrat el mal temps

Enguany vol recaptar fons per a un estudi que investigui els casos d'abús sexual a menors d'edat en l'àmbit de l'esport

Per El Periòdic

El tret de sortida al Tomb Lauredià.
El tret de sortida al Tomb Lauredià. | ANA

El comú de Sant Julià de Lòria ha donat el tret de sortida a l'edició d'enguany de Somlòria, el festival esportiu no competitiu que s'organitza des de la corporació i que enguany vol recaptar fons per a un estudi que investigui els casos d'abús sexual a menors d'edat en l'àmbit de l'esport.
Així doncs, i malgrat el temps plujós que s'espera aquest cap de setmana el festival ha començat amb la fira d'expositors a la Plaça de la Germandat, que estarà habilitada fins a les 19.30 hores avui i demà. Després d'un escalfament, desenes de persones han pres part del Tomb Lauredià, unes caminades per la parròquia amb diferents recorreguts: el curt, el mitjà i el llarg.

L'objectiu de la cursa és promocionar l'esport i la vida saludable, ja que no es tracta d'una cursa competitiva. Els participants han disposat d'un passaport lauredià, que serveix perquè els corredors puguin segellar el document a mesura que vagin transitant per punts claus de la parròquia. Així doncs, la jornada d'aquest dissabte ha continuat amb una gimcana infantil i un dinar popular. De cara a aquesta tarda es preveu reprendre la gimcana infantil entre les 15.30 i les 17.00 hores, per després donar pas a una classe dirigida de fitness entre les 17.30 i les 18.15 hores.

Demà serà el dia de les bicicletes: a les 10.15 hores hi haurà un escalfament previ a les sortides de les BTT, que hauran d'escollir si faran el circuit curt o llarg. Per als cicloturistes, la seva carrera serà a les 10.45 hores, i caldrà que escullin si fan un, dos o tres ports de la parròquia. Mentrestant, la plaça de la Germandat serà l'escenari d'una gimcana amb bicicletes que es repetirà després d'un altre menjar popular. Les activitats es tancaran a dos quarts de sis de la tarda amb una classe d'spinning.

PUBLICITAT
PUBLICITAT