PUBLICITAT

Tret de sortida a la Festa de la Primavera 2023

L’esperit ‘hippie’ va prendre ahir Callaueta i Riberaygua

Per El Periòdic

Un dels espectacles d’ahir a la inauguració de la Festa de la primavera.
Un dels espectacles d’ahir a la inauguració de la Festa de la primavera. | M.F.

L’esperit ‘hippie’ pren aquest cap de setmana el carrer Callaueta i Bonaventura Riberaygua d’Andorra la Vella amb la Festa de la primavera. El tret de sortida a la celebració que fins diumenge omplirà d’activitats la zona de Riberaygua i travesseres va donar-se ahir amb dues animacions de carrer i el concert d’Apastafunk.

El cònsol menor de la capital, Miquel Canturri, va ser un dels assistents a la celebració d’ahir. «L’expectativa per a aquesta festa és bona i s’espera molta afluència perquè sembla que la gent té ganes de sortir al carrer, com s’ha pogut veure avui». Canturri va recordar també que «l’objectiu de la Festa de la primavera és dinamitzar Callaueta, Riberaygua i els voltants», remarcant  que des que el carrer Callaueta és per a vianants ja es va fer un pas endavant perquè s’ha notat «molta afluència de visitants». 

«Ens adonem que no hi ha locals buits, tots estan plens de botigues, bars i altres comerços i això és bo, és el que volem per a Andorra la Vella», va esmentar el cònsol menor, qui també va valorar de manera molt positiva que hi hagués «dinamització, gent, que la gent surti, compri i tingui experiències com la d’aquest cap de setmana» i pugui gaudir de «música i espectacles durant tres dies».

Programa de la Festa de la primavera 2023

Quant al programa, cal destacar que avui a les onze del matí hi ha previstes diferents propostes. Així, per als més petits s’oferirà un pinta cares i jocs infantils. També hi haurà un taller d’experiència olfactiva i l’animació de carrer ‘Flower Groove’ de la companyia Zebrass Band.  A dos quarts d’una es té prevista l’animació de carrer ‘hippie’ amb la companyia Toniton. 

Ja a la tarda d’avui, cap allà a les quatre, hi haurà jocs infantils i pinta cares. A les cinc se celebrarà el concert infantil ‘Retrobament’ amb Versions per xics i a dos quarts de sis, un taller infantil de treballs manuals. A dos quarts de set serà el torn de l’animació de carrer ‘Guitarfly’ de Líquid Dansa; a les vuit arribarà la companyia Toniton que oferirà novament l’animació ‘hippie’ i a les nou clourà la jornada The Dancing Queens amb un concert de tribut a ABBA.

Diumenge les activitats se celebraran durant el matí i fins al migdia i així a les deu hi haurà un taller de ioga; a les onze l’animació de carrer ‘Guitarfly’; a les dotze l’animació ‘hippie’ i, a la una de la tarda, hi haurà l’animació ‘Flower Power’ amb el grup de ball Fitness Serradells.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT