PUBLICITAT

El Túnel d'Envalira i Grandvalira inicien una promoció creuada

  • Els usuaris tindran un descompte en el preu del forfet i la tornada gratuïta
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El peatge del Túnel d'Envalira Foto: TONY LARA

El Túnel d'Envalira ha posat en marxa una promoció creuada amb Grandvalira, que permet estalviar el 5% del preu del forfet del domini esquiable i, al mateix temps, obtenir la gratuïtat del passi de tornada pel túnel. El president de Túnel d'Envalira, Carles Guilemany, va explicar a l'ANA que aquest fet permet obtenir uns avantatges «molt importants» per als usuaris, no només per la reducció a la tarifa, sinó perquè permetrà que els viatgers connectin les dues bandes del país, tant per a la gent que entra pel Pas de la Casa com per la gent que hi vol anar des de les altres parròquies. El Túnel d'Envalira va començar ahir mateix a repartir fulletons de la promoció pel país, a les taquilles de Grandvalira i també a Puigcerdà, on se'n repartiran 10.000 exemplars.

Guilemany va informar que la promoció es basa principalment en la presentació del tiquet d'anada a les taquilles de Grandvalira per obtenir el descompte promocional i, alhora, per gaudir de la gratuïtat del viatge de tornada –per a la qual cosa s'ha de lliurar el tiquet d'anada amb el forfet corresponent.

Al mateix temps, existeix una altra promoció relacionada i que consisteix en gaudir de tants viatges gratuïts com desitgi l'usuari. En aquest cas, s'haurà de comprar un tiquet d'anada i tornada la primera vegada que es faci el viatge. Cada vegada que es presenti el forfet de Grandvalira, juntament amb el tiquet, els clients faran ús del túnel tantes vegades com vulguin. És a dir, que si es té el forfet d'una setmana, les persones que es beneficiïn d'aquesta promoció podran passar pel túnel de maner il·limitada i sense pagar.

Guilemany va destacar que l'objectiu és que la gent no vegi aquesta infraestructura com una barrera, sinó com una cinta transportadora que permet el flux dels usuaris. El president del Túnel d'Envalira va afegir que el fet que aquesta promoció es faci també per la Cerdanya és per explicar als usuaris la idoneïtat de passar per aquesta galeria per venir a Andorra.

D'altra banda, Guilemany també ha posat en relleu la importància que tenen els veïns el Pas de la Casa i ha recordat que aquests suposen un 25% de la freqüentació i que sempre se'ls té molt en compte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT