PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

‘Nascuts per llegir’celebra la dissetena edició

S’ha decidit impulsar un canvi de marca, creant un nou logotip

Per El Periòdic

Cartell de «Nascuts per Llegir».
Cartell de «Nascuts per Llegir». | Govern d\'Andorra

La Unitat de Lectura Pública i Biblioteques organitza avui la festa «Nascuts per Llegir» a partir de les 10.30 hores al vestíbul de la Sala Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. L’espectacle està recomanat per a infants de dos a sis anys i està obert al públic.
El projecte, que enguany compleix 16 anys, té com a objectiu aconseguir que un màxim d’infants gaudeixi del plaer dels comptes des de ben petits, i que a més els ajudi amb el seu desenvolupament cognitiu, emocional i intel·lectual. Cal destacar a més, que per fer realitat el projecte es treballa conjuntament amb Cultura i Salut, bibliotecaris i metges, llevadores i infermeres, a més d’Educadors d’Escoles Bressol. Al llarg d’aquests anys s’han impulsat 254 activitats per a infants de zero a tres anys i s’hi han inscrit més de 1.397 famílies.

En aquesta ocasió s’han convidat a la festa els infants inscrits al projecte que han complert els tres anys entre l’u de juny del 2022 i el 31 de maig del 2023, que enguany passen de ser «Nascuts per Llegir» a «Petits Lectors». A més, els infants rebran un Diploma de lector i un conte il·lustrat com agraïment a la participació del projecte.

Coincidint amb l’evolució del programa, s’ha decidit impulsar un canvi d’imatge. Per això s’ha creat un logotip, que representa el tema de manera clara amb la presència d’un nadó i un llibre. A més, té una nova tipografia amable i infantil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT