PUBLICITAT

Myandbank reactiva la campanya «Pla amic»

La campanya dona la possibilitat de guanyar fins a 200 euros

Per El Periòdic

L’aplicació de Myandbank.
L’aplicació de Myandbank. | Andbank

Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, reactiva a partir d’avui la campanya «Pla amic», amb la qual el titular d’un compte a Myandbank pot arribar a guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir el «codi amic» a un màxim de 10 amics o familiars que obrin un compte amb 100 euros o activin el bizum. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi també guanyarà 20 euros (més 2 euros de remuneració del compte en el cas que faci l’ingrés dels 100 euros).

Mecànica de la campanya

Tots els titulars d’un compte a Myandbank que tinguin el Bizum activat tindran a la seva app un «codi amic». Aquest codi el podran compartir amb un màxim de 10 amics o familiars i, una vegada tinguin tots el compte obert amb 100 euros o el Bizum activat, rebran cadascun 20 euros bruts.

El codi serveix per a un màxim de 10 amics i una vegada s’hagin fet tots els passos correctament, aquests podran accedir també a un codi per a distribuir a altres amics o familiars. La campanya estarà vigent fins al 30 de juny del 2023 i les bases per a participar es troben ja vigents al web Myandbank.com

Compte al 2% i carteres des de 150 euros

 Recentment, l’entitat va augmentar la remuneració del seu compte al 2% i fins als 50.000 euros. Es tracta d’una oferta que s’emmarca en l’estratègia de Myandbank d’oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l’estalvi i la inversió. 

Seguint aquesta línia, fa unes setmanes es van presentar 4 carteres de fons indexats, adaptades a diferents perfils de clients i compostes per fons de les gestores internacionalsVanguard i iShares. La inversió en aquestes carteres es pot fer a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs).

Servei d’atenció al client

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun dels processos per a donar-se d’alta. Així mateix, també es té a disposició dels interessats un correu electrònic, a través del qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és [email protected] i el telèfon és el +376 881 960.

PUBLICITAT
PUBLICITAT