PUBLICITAT

Continua la ronda de visites oficials d’Ensenyat i de Codina

Tots dos s'han reunit avui amb el Tribunal de Comptes i l’APDA

Per El Periòdic

La trobada del síndic i la subsíndica general amb el president del Tribunal de Comptes.
La trobada del síndic i la subsíndica general amb el president del Tribunal de Comptes. | Consell General

La ronda de visites oficials de presentació en el marc del Consell General per part del síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, continua endavant. Una sèrie de rondes que tenen com a objectiu establir i reforçar les relacions institucionals amb organismes clau d’Andorra.

En primer lloc, Ensenyat i Codina s'han reunit amb el president del Tribunal de Comptes, el Sr. Francesc d’Assís Pons Tomàs. Durant la trobada matinal, s'han discutit temes rellevants relacionats amb la transparència i l’eficiència en la gestió dels recursos públics, a més d’aprofitar el Síndic General per a reiterar el seu compromís de treballar en col·laboració amb el Tribunal de Comptes per a garantir una fiscalització adequada i un control efectiu dels comptes públics. 

Seguidament, el Síndic General i la Subsíndica General s'han reunit amb la cap de l’Agència de Protecció de Dades (APDA), la Sra. Resma Punjavi. Una reunió en què s'ha posat èmfasi en la importància de protegir les dades personals i promoure la privadesa en l’àmbit digital.  A més, també s'ha presentat el pla estratègic 2023 de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, el qual busca reforçar la protecció d’aquestes i garantir la privadesa dels ciutadans en l’entorn digital.

Aquestes reunions oficials marquen una continuïtat en la ronda de visites de presentació del Síndic General, Carles Ensenyat, i la Subsíndica General, Sandra Codina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT