PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La CASS tanca l’any amb dèficit de 32milions d’euros

Per El Periòdic

Montserrat Capdevila i Joaquima Sol durant la presentació del balanç del 2022.
Montserrat Capdevila i Joaquima Sol durant la presentació del balanç del 2022. | ANA

La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) va tancar els comptes del 2022 amb un dèficit de 32 milions d’euros a la branca general, i un superàvit de prop de 32 milions d’euros a la jubilació. Així ho van afirmar ahir la presidenta i la directora general, Montserrat Capdevila i Joaquina Sol, que s’han mostrat contentes de que les xifres siguin millors de les previstes gràcies al creixement econòmic del país: «No teníem previst que l’any acabés tan bé com s’ha vist finalment», ha explicat Capdevila.
A més, va avançar que si no canvia la situació, el resultat dels comptes d’enguany també seran més positius que pressupostats, i va explicar que durant el primer trimestre el dèficit de la branca general es va situar en 6,2 milions d’euros i el superàvit de la branca de jubilació en 11,3 milions.

Per últim, van destacar que la sanitat parapública és totalment favorable a la implantació del tercer pagador generalitzat per a tota la població, i que disposa de l’eina informàtica per a fer-ho. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT