PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrenca la 14a Ruta de la tapa que pretén superar les vendes

Aquest esdeveniment s’allargarà fins al pròxim 20 de maig

Per El Periòdic

Els membres del comú.
Els membres del comú. | M.P.

Sant Julià de Lòria va donar aquest dimecres el tret de sortida oficial a la 14a Ruta de la tapa, un esdeveniment que ja va començar aquest dimarts i que s’allargarà fins al pròxim 20 de maig. Des de la corporació s’ha fixat l’objectiu de superar les vendes registrades durant l’edició anterior, que es va tancar amb 6.200 tapes venudes, malgrat que són conscients de la dificultat d’assolir aquesta fita tenint en compte que enguany l’esdeveniment s’ha concentrat en dues setmanes.

Així doncs, els membres del comú, encapçalats pel cònsol major lauredià, Josep Majoral, van començar a gaudir de la primera part de la ruta, ja que és previst que durant aquest dimecres visitin la meitat dels establiments adherits i de cara a aquest dijous la completin amb els restants. 

De fet, cònsol i consellers van poder gaudir d’una de les activitats de màgia que Sant Julià recupera aquest any i que ha anat a càrrec del mag Reivax. Al llarg dels propers dies, també s’han organitzat espectacles de màgia de la mà del maig Esparragow, el mag andorrà Marc Ferrer, i el mag Centenarius. 

Segons ha explicat Majoral, aquesta mena d’esdeveniments el que busquen «no és altra cosa que dinamitzar al sector de la restauració al voltant de les tapes». En aquest sentit, ha indicat que cada any s’intenta introduir novetats per tal de fer més atractiva la ruta. 

En el cas d’aquesta 14a edició, la principal novetat és el corre-tapes organitzat per la Colla Laurediana, que tindrà lloc el 12 de maig, a partir de les 19 hores, i el 13 de maig a partir de les 19.30 hores. Així doncs, el que es busca amb tot plegat és «donar un to de festivitat al voltant d’aquest esdeveniment». 

Cal recordar que el jurat d’aquest any és el mateix que l’anterior i estarà format, entre d’altres, per Carles Flinch, Ramon Sasplugas o Marc Noguera. Les persones que surtin guanyadores seran obsequiades amb un àpat en alguns dels restaurants dels xefs esmentats. En total, els premis per als restauradors que es repartiran estan valorats en 7.500 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT