PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La BTT serà la novetat de les Setmanes Joves 2023

Els comuns oferiran 250 places entre els torns dels campus esportius

Per El Periòdic

El conseller del comú d’Ordino, Jordi Serracanta, durant la presentació.
El conseller del comú d’Ordino, Jordi Serracanta, durant la presentació. | M. R.

La BTT serà la novetat que entrarà a formar part enguany de les Setmanes Joves 2023. Així ho van anunciar el conseller d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana, Kevin Poulet, la cap d’Esports del comú d’Ordino, Judit Villaró, i el conseller del comú d’Ordino, Jordi Serracanta, durant la presentació d’aquests campus esportius dirigits a joves d’entre 12 i 17 anys que organitzen conjuntament els set comuns entre els mesos de juliol i agost. «Aprofitant els ports que tenim i que, com sap tothom, la Massana és la parròquia de la bicicleta, inclourem la BTT a més a més de la bici de carretera» explicava Poulet.

Els comuns oferiran un total de 250 places disponibles entre els 21 torns dels vuit campus esportius que s’han programat: vela, vòlei platja , skate, esports d’aventura, volta a Andorra a peu, escalada, descens en BTT i bicicleta de carretera. «Són activitats que estan funcionant tenint en compte la competència que tenim amb altres activitats organitzades pels clubs del país, que ofereixen els seus campus específics» va assenyalar Villaró tot destacant que aquest any s’havia apostat per ampliar les places en vista de la llista d’espera que es va registrar l’edició passada en algunes de les propostes. «Hi ha molts nens que no estan inscrits a clubs esportius o volen practicar altres esports i això és el que volem donar a conèixer» assegurava Serracanta.

També van insistir que és important el fet que els joves puguin tenir sortides una mica diferents de les massives, que acostumen a ser futbol o bàsquet. «Hi ha activitats que es dupliquen entre parròquies, però tenim la sort que, almenys, cada comú ha programat una activitat» va afegir Poulet mentre celebrava l’aposta dels comuns per aprofitar les instal·lacions esportives del territori.

Els joves interessats es poden inscriure als campus disponibles a partir d’avui a través de les pàgines web dels comuns. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT