PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jornada de portes obertes d’handbol a Andorra

La mostra se celebrarà durant els mesos de maig i juny a totes les parròquies on es practica l’esport

Per El Periòdic

Dos jugadors d’handbol.
Dos jugadors d’handbol. | FAH

La Federació Andorrana d’Handbol amb el suport dels quatre clubs esportius es complau a anunciar que durant els mesos de maig i juny se celebraran les jornades de portes obertes a totes les parròquies on es practica l’handbol regularment durant tot el curs escolar. La finalitat és que més joves puguin conèixer i provar-se en aquest esport.

L’esdeveniment està dirigit a totes aquelles nenes i nens interessats en l’handbol, des d’infants de primària fins a adolescents. La Jornada de Portes Obertes és una oportunitat única per conèixer l’esport i els equips de la Federació Andorrana d’Handbol. 
Quant als llocs i els horaris, els alumnes de primària tindran ocasió de fer-ho el dilluns i dimecres, a les set de la tarda, al Pavelló d’Ordino i dimarts i dijous, a dos quarts de sis, al Prat Gran d’Escaldes. Pel que fa als estudiants de segona ensenyança, les cites seran els dimarts, a dos quarts de vuit al Centre Esportiu Serradells, el dimecres a les set al Pavelló d’Ordino, i el dijous, a dos quarts de vuit, al Gimnàs del Lycée Comte de Foix. 

La Jornada de Portes Obertes és completament gratuïta i oberta a tot el públic. Els participants només necessiten portar roba esportiva i bambes per a poder participar en les activitats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT