PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Memorial Francesc Vila tanca amb 32 equips participants

El torneig es disputarà el 27 i el 28 de maig a la Massana

Per El Periòdic

Dos jugadors en la passada edició del torneig.
Dos jugadors en la passada edició del torneig. | xavi miró/faf

La competició de futbol formatiu internacional més important del Principat, el memorial Francesc Vila, ha confirmat 32 equips que hi participaran. Així doncs, el pròxim 27 i 28 de maig, tant el Centre d’Entrenament de la FAF a la Borda Mateu així com el de la Massana, acolliran els partits en categoria benjamí i aleví masculí.

El format a les categories benjamina i alevina es basarà en una lligueta inicial que es disputarà el 27 de maig amb tres grups de quatre equips que jugaran al Centre d’Entrenament de la FAF. Pel que fa a les categories femenines, en aquest cas, la competició es disposarà en dos grups de quatre per equips. Els partits es disputaran al CE la Massana.

Respecte al diumenge 28, es disputaran les finals. Primer es disputaran els partits de consolació, i després serà el torn de les fases finals de les tres categories, que es disputaran a la Borda Mateu. Els dos primers classificats de cada grup són els que estaran classificats, els dos primers de cada grup, així com els dos millors tercers per a les categories benjamina i alevina.

Un cartell de luxe/ Andorra doncs, s’omplirà de la base d’equips de primera línia europea com ara el València, la Reial Societat, l’Slavia de Praga, l’Athletic de Bilbao, l’Espanyol o el Tolousse. Cal destacar que el Reial Madrid torna amb un equip benjamí, després que s’abstingués des de l’any 2019, i l’Athletic de Bilbao que va participar l’últim cop amb un equip femení el 2018.

PUBLICITAT
PUBLICITAT