PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La delegació andorrana dels JPE de Malta serà de 65 esportistes

L’esport individual que té més participació és l’atletisme i el d’equips el rugbi

Per El Periòdic

Cartell dels Jocs dels Petits Estats d’Enguany.
Cartell dels Jocs dels Petits Estats d’Enguany. | Ana esports

Els esportistes internacionals que s’integren la delegació andorrana que participaran en el pròxim mes de juny als anomenats Jocs dels Petits Estats que enguany se celebraran a Malta. són 65 Aquestes delegacions han sigut una de les més nombroses de la història i compta amb esports com tennis, atletisme, natació i rugbi com a principals puntes de llança per aconseguir una col·lecta de medalles de les més importants.

L’esport individual amb més representació és l’atletisme que disposarà de 17 esportistes que competiran en l’àmbit individual. Respecte als esports en equips, Rugbi és el que té més participants.

Per a poder assistir als Jocs es necessiten unes mínimes, que s’assoleixen a partir de la mitjana del tercer lloc (bronze), en els darrers Jocs dels Petits Estats d’Europa, és a dir, Islàndia 2015, San Marino 2017 i Montenegro 2019, revisades amb cada Federació Nacional andorrana, per a seguir amb el nostre principi que vagin als Jocs dels Petits Estats d’Europa.

El president de la Federació Andorrana, Josep Missé, va explicar per twitter que «és una delegació que sens dubte ens donarà moltes alegries, on a poc a poc van guanyant pes les joves promeses del país». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT