PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els espais de Sant Julià de Lòria s’utilitzen per a classes

S’ha aprovat un conveni entre el comú i la Universitat Humanium

Per El Periòdic

Un moment de la signatura de l’acord de col·laboració.
Un moment de la signatura de l’acord de col·laboració. | Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria i la Universitat de música i humanitats van signar ahir un conveni de col·laboració en el qual el comú cedirà espais per a impartir les classes de tota l’oferta formativa que ofereix el centre.

Així doncs, amb aquest acord es pretén difondre millor la seva oferta educativa, ja que han triat establir la seu a la parròquia perquè «és on estan totes les universitats i l’associació que les aplega», segons va explicar el rector de la universitat, Manuel Añón Escribá. Així doncs, el conveni deixa la porta oberta a què Humanium passi a integrar-s’hi.

Per altra banda, el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, ha posat en èfasi que «el pal de paller de l’economia de la parròquia passa pel món educatiu, i per tant caminem a poc a poc però amb pas ferm perquè Sant Julià de Lòria sigui un campus universitari.
Amb l’arribada d’Humanium ja són tres les universitats privades que tenen una seu a la parròquia de Sant Julià, a més de la Universitat d’Andorra que va ser la primera a establir-s’hi tot i no ser una universitat privada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT