PUBLICITAT

Cinc equips tindran la llicència UEFA per a la temporada 23/24

Els equips van rebre l’aval del màxim òrgan complint tots els requisits per obtenir la llicència

Per El Periòdic

Presentació de la temporada.
Presentació de la temporada. | E.P.

Cinc equips de la Lliga Multissegur van rebre ahir la llicència UEFA per a la temporada 23/24. Així doncs, els tres equips que disputaran competicions europees el curs vinent, com són l’Atlètic Escaldes, l’Inter d’Escaldes i l’FC Santa Coloma, més la UE Santa Coloma i la Penya Encarnada, han fet els deures i van rebre l’aval del màxim òrgan europeu del futbol a la seva gestió, complint tots els requisits demanats per a obtenir aquesta llicència.

La cara B de la notícia l’han protagonitzat la UE Sant Julià, la UE Engordany i l’FC Ordino. Els dos primers clubs, que han tingut diversos problemes d’impagaments al llarg de la temporada, no han pogut acreditar els requisits mínims per a la llicència federativa internacional. Tampoc l’Ordino, que malgrat no haver tingut ni problemes econòmics que hagin transcendit ni incompareixences, no ha fet front als requisits exigits per la UEFA.

La FAF també va anunciar els clubs que han passat els mecanismes de control de l’ens federatiu nacional. En aquest sentit, dos dels nouvinguts a la Lliga Multisegur, el Pas de la Casa i l’Atlétic Amèrica, no van rebre l’aval de la federació a les seves gestions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT