PUBLICITAT

La Festa de la primavera 2023 girarà entorn a la ‘Flower power’

La tercera edició de la festivitat se celebrarà els propers 12, 13 i 14 de maig

Per El Periòdic

La presidenta de l'Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, i l'organitzador d'Event 3.0, Sebastià Vidal a la presentació de la Festa de la Primavera 'Flower Power'.
La presidenta de l'Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, i l'organitzador d'Event 3.0, Sebastià Vidal a la presentació de la Festa de la Primavera 'Flower Power'. | M.R.

La tercera edició de la Festa de la primavera d’Andorra la Vella se celebrarà els propers 12, 13 i 14 de maig i la seva temàtica oficial serà ‘Flower Power’. Així ho van anunciar ahir la presidenta de l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, i l’organitzador d’Event 3.0, Sebastià Vidal, durant la presentació de l’esdeveniment.

Durant els tres dies que dura l’esdeveniment, els sostres dels carrers del barri es decoraran amb motius florals que es mantindran al llarg de l’estiu i s’hi celebraran diverses activitats que giraran entorn de la temàtica ‘hippie’. Les festes, que han suposat una despesa de 47.000 euros pel comú i que aterraran de nou al carrer Callaueta i Bonaventura Riberaygua, tenen com a objectiu dinamitzar el barri generant activitats que atreguin visitants del centre a la zona. «La nostra idea és apostar perquè hi hagi un flux de gent que vingui des de l’avinguda Meritxell per a fer créixer d’aquesta manera el comerç a les zones del carrer Calleueta i Riberyga», va esmentar Canturri.

En aquest sentit, Canturri va manifestar que preveu una important afluència de visitants, ja que, tal com va indicar, «ens trobem a principi de temporada i això ajuda perquè la gent encara no ha marxat a la platja». Per altra banda, Pascuet va celebrar que es torni a celebrar l’esdeveniment. «És una zona de moltes oficines i, quan arriba el cap de setmana, el barri queda buit i, si no ve el turista, es nota molt».

PUBLICITAT
PUBLICITAT