PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Acord de l’FC Andorra i la UVIC-UCC

Estudiaran termes relacionats amb el món esportiu i mètodes de recuperació en el futbol

Per El Periòdic

Els membres de l'FC Andorra David Férriz i Aitor Yeto, Jordi Vicens en representació de la UVIC-UCC, i Jaume Nogués i Alejandro Jiménez.
Els membres de l'FC Andorra David Férriz i Aitor Yeto, Jordi Vicens en representació de la UVIC-UCC, i Jaume Nogués i Alejandro Jiménez. | @FCANDORRA

L’FC Andorra i el Centre d’Estudis en Esports i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC) van firmar un conveni de col·laboració fins al juny del 2024 per a que les dues entitats col·laborin conjuntament per a portar a terme estudis relacionats amb el món esportiu, a més de la salut de l’esportista i mètodes de recuperació en el futbol.

Així doncs, l’objectiu de l’acord és buscar respondre preguntes del dia a dia per A poder millorar així els mètodes d’entrenament i les estratègies de recuperació emprats. Cal destacar que la col·laboració es basa en la creença compartida que la investigació ha d’aportar avenços en la salut i el benestar dels jugadors, que són claus per a assolir un rendiment òptim.

El doctor Jordi Vives, membre del CEEAF i grup de recerca Sport, Exercice and Human Movement, a més de ser docent del grau en Ciències de l’Activitat Física, ha liderat les bases del conveni, juntament amb els doctors Javier Peña i Albert Altarriba, que són companys de departament i del grup de recerca. Aquests treballaran colze a colze amb el Departament de Rendimen del club tricolor liderat pel preparador físic Aitor Yeto.

El conveni de col·laboració és una oportunitat tant per la UVic-UCC com per l’FC Andorra a l’hora de treballar conjuntament en la millora del rendiment esportiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT