Els juvenils de l’Handbol Club Serradells, campions de lliga

L’equip aconsegueix el títol a falta de tres jornades

Imatge de l’equip.
Imatge de l’equip. | FAH

L’equip juvenil de l’Handbol Club Serradells s’ha proclamat campió de segona catalana juvenil masculina després de superar el passat cap de setmana a l’Handbol SAFA Horta amb un resultat de 32 a 25.

Els andorrans eren conscients que podien fer història, i al final van aconseguir el primer títol de l’entitat en la competició regular de la Federació Catalana d’Handbol. La fita va tenir lloc, a més, restant encara tres jornades per finalitzar la competició, ja que Club Handbol Cerdanyola va perdre el seu respectiu matx per 25 a 23 contra l’Handbol Gavà B.

El capità, Oriol Aparicio, va felicitar els seus companys per la temporada que han fet: «Només s’ha perdut un partit i això és increïble, gran feina per part de tots durant tot el curs que encara no s’ha acabat i lluitarem els matxs que queden, però tenint la copa de campions amb nosaltres».

Per la seva part, l’entrenador de l’equip, Edgar Serra, va comentar que està molt satisfet amb el grup i molt content que jugadors de l’equip juvenil que finalitzen la seva etapa al club tinguin aquest record i aquesta experiència. El tècnic també va agrair l’esforç i el sacrifici de tots els jugadors de categoria inferior que cada setmana tenien doblet de duels, i va assegurar que això els afavorirà per la temporada vinent en l’àmbit esportiu.