PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 300 persones a la marxa popular de l'Associació Marc GG

L’associació es focalitza en diverses accions per a acompanyar en el dol

Per El Periòdic

El tret de sortida de la marxa popular organitzada per l’associació Marc GG.
El tret de sortida de la marxa popular organitzada per l’associació Marc GG. | Associació Marc GG

L’Associació Marc GG d’ajuda mútua per una pèrdua ha organitzat aquest matí un any més la seva Marxa Popular que ha recorregut els carrers d’Escaldes- Engordany i d’Andorra la Vella.

Tot i l’amenaça de pluja, hi han participat més de 300 persones, encara que s’havien venut més de 500 dorsals, que han caminat en record dels seus éssers estimats.

La marxa, amb un recorregut de 3,5 quilòmetres apte per a tothom, té l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada i una jornada per a recordar a tots aquells que ja no hi són. Per aquest motiu el lema de la cursa és ‘Correm per ells’.

Els diners recaptats amb la venda dels dorsals i de les samarretes, aniran destinats a continuar amb la tasca social que fa l’Associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per a acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers.

Després de la marxa, s'ha fet la rifa amb regals donats pels diversos patrocinadors de l’esdeveniment, entre els quals destaquen forfets de Grandvalira i Naturland, estades a l’Sport Hotel i Hotel Nòrdic, lots de productes o vals de compra o descompte a diferents establiments col·laboradors.

La presidenta de l’Associació Marc GG, Rosa Galobardes, ha manifestat que «aquest dia és molt especial per a tothom que hi participa, ja que permet recordar el fill o la filla, la parella o els pares que ja no hi són, però que sempre es porten al cor i compartir-ho amb altres persones i famílies que han passat per la mateixa situació però de manera festiva i amable».

Uns dels treballs primordials que aquesta associació defensa i es compromet a dur a terme són el d’acollir, crear empatia i donar suport, a més de compartir i ajudar, entre altres, a les persones que han patit una pèrdua, independentment de la causa que l’hagi motivat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT