PUBLICITAT

S’invalida la prova de Biologia de la POB que es va realitzar el 25 d’abril

L’examen es va divulgar abans de la data de la prova oficial

Per El Periòdic

Alumnes durant les Proves Oficials de Batxillerat.(POB).
Alumnes durant les Proves Oficials de Batxillerat.(POB). | L.G

El Govern, a través del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, va informar ahir que després de la reunió del Comitè Tècnic de Batxillerat (CTB), s’ha decidit deixar sense efecte l’examen de biologia que es va realitzar dimarts 25 d’abril del 2023 a les 8.30 hores i no emetre les qualificacions de l’examen mencionat. 

Així doncs, es va detectar que la prova havia estat divulgada amb anterioritat a la data de l’examen oficial, i per tant no permet mesurar de manera fiable el nivell de desenvolupament competencial en aquesta assignatura. 

La decisió es pren amb la voluntat de no perjudicar els alumnes, sobretot tenint encompte el calendari d’emissió del títol de batxillerat així com el calendari dels processos d’admissió a l’ensenyament superior als quals estan sotmesos. D’aquesta manera, i tal com es recull al BOPA, s’han modificat les condicions del Decret d’obtenció del títol de batxillerat general del sistema educatiu andorrà per a la primera convocatòria de l’any 2023. Es tindrà en compte doncs, les qualificacions de la darrera prova en el marc del procés d’avaluació del centre educatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT