PUBLICITAT

L’ «Encamp Dance Festival» arriba a la Plaça dels Arínsols

Els assistents podran gaudir de diverses actuacions de les escoles i grups participants

Per El Periòdic

Cartell promocional de l’Encamp Dance Festival.
Cartell promocional de l’Encamp Dance Festival. | Comú d\'Encamp

La plaça dels Arínsols acollirà avui dissabte, l’«Encamp Dance Festival», un esdeveniment organitzat pel Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness (CEADF) amb l’objectiu de posar en valor la dansa i les diferents escoles i grups del país que treballen per a fomentar aquest art. També es comptarà amb entitats internacionals i artistes de renom.

La jornada s’inaugurarà a les 11.00 hores amb l’espectacle ‘Orígen’, de la Companyia Roockies_Dance_Studio de Barcelona. Posteriorment, i fins a les 13.00 hores, els assistents podran gaudir de diverses actuacions de les escoles i grups participants, entre ells, l’Esbart Sant Romà, l’Escola de Dansa Espanyola d’Encamp i el Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness, també encampadà.

Es continuarà amb dues masterclass gratuïtes per a tots els participants. La primera serà de dansa urbana, es farà al migdia, a les 13.00 hores i anirà a càrrec de Chris Suleh, director i coreògraf de Roockies_Dance_Studio i premiat com a millor coreògraf Idance 2022. La segona masterclass serà de ball en línia i la farà Maria José Martinez, professora del grup Bela.

A més, de les 15.00 hores a les 16.00 hores hi haurà una ‘Jam session’ amenitzada per la DJ Patricia Mantovani. La sessió continuarà de les 17.15 hores fins a les 18.00 hores per concloure el festival. Tanmateix, durant el tancament de la jornada se sortejarà diversos premis, per a participar en una masterclass amb Chris Suleh per a dues persones i uns xecs regal per a roba esportiva.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT