PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra visità demà el ja descendit CD Lugo

Amb el play-off ja allunyat, l’FC Andorra vol acabar la temporada el millor possible

Per Pol Forcada Quevedo

Bundu celebrant un gol al partit d’anada contra el CD Lugo.
Bundu celebrant un gol al partit d’anada contra el CD Lugo. | @FCANDORRA

Ja amb les aspiracions d’arribar a les posicions de play-off una mica allunyades, l’FC Andorra se centra en acabar la temporada de la millor manera possible. Resten quatre jornades, i el primer compromís arriba demà a les 18.30 hores amb la visita a l’Anxo Carro per a enfrontar-se al CD Lugo. 

El conjunt gallec, dirigit per Íñigo Vélez des del mes de març, era l’equip que més cursos seguits portava a la categoria de plata (11), però a la darrera jornada va consumar el seu descens a Primera RFEF, i el de demà serà la primera vegada que juguen a casa després de baixar matemàticament. És sobre el paper el partit més fàcil que els resta als de Sarabia, ja que el Lugo no ha aconseguit guanyar cap partit en tot el 2023, sumant 11 derrotes i sis empats, i amb només cinc gols a favor. Els tricolor venen de perdre a casa contra el CD Mirandés, i se situen en l’onzena posició amb 51 punts, a vuit del sisè, l’Albacete. En les tres jornades posteriors, els del Principat rebran el CD Tenerife, visitaran el CD Leganés i tancaran la temporada al Nacional contra el Vila Reial B.

Al partit d’anada el conjunt del Principat va vèncer per 4-0, però podia haver estat per més. Va ser un vendaval de futbol marcat, sobretot en la segona meitat, per l’efectivitat en la definició i l’entrada de Bundu. A més a més, cal destacar que el matx de demà serà el número 100 d’Eder Sarabia com a entrenador de l’FC Andorra. Fa dos anys i mig que el tècnic basc va arribar al país, i des de llavors compta amb un parell d’ascensos i un debut amb els tricolor al futbol professional per emmarcar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT