PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Guàrdia Civil intercepta 2.485 puros a La Farga de Moles

A l’interior del vehicle també es van trobar 10.000 euros

Per El Periòdic

Imatge dels puros interceptats per la Guàrdia Civil.
Imatge dels puros interceptats per la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va interceptar aquest passat dijous 2.485 puros de diverses marques, valorats en 29.771,25 euros, a la Duana de La Farga de Moles.

La intervenció es va produir cap a les 17.00 hores, quan un vehicle procedent del Principat, de la marca Volkswagen Touran, ocupat per tres persones, va accedir a la Duana de La Farga de Moles pel carril que no s’havia de declarar res.

En aquell moment, sospitant d’una possible activitat il·lícita, van sol·licitar al conductor la informació sobre l’equipatge que portaven, unes preguntes que van intentar evadir.
Davant d’aquesta resposta, els agents van fer parar per a inspeccionar el vehicle. El conductor es va negar reiteradament a obrir les maletes. Un cop traslladat tot l’equipatge a l’interior de les dependències de l’Agència Tributària, es va trobar a l’interior de les maletes una quantitat de 2.485 puros.

Un cop verificada la mercaderia es va procedir a la detenció del conductor, un home de 50 anys de nacionalitat xinesa.

En l’interior del cotxe també es va trobar sota el seient del copilot, 10.000 euros de curs legal, enfundats amb una goma negre, que el conductor intentava introduir a Espanya sense declarar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT