PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Andorra pot ser capdavantera en Innovació i sostenibilitat

La setena edició d’INNTEC ha estat un èxit

Per El Periòdic

Un instant de les setenes Jornades d’Inntec.
Un instant de les setenes Jornades d’Inntec. | ACTINN

La setena edició de les Jornades d’Innovació i noves tecnologies (INNTEC) que es va celebrar entre dimecres i dijous va ser un èxit, segons van explicar els organitzadors. Hi van participar un total de 150 assistents entre les dues jornades, la primera dedicada al comerç phygital i la segona a la sostenibilitat i innovació. Durant els dos dies van dur a terme set conferències i quatre taules rodones; i van participar-hi 21 ponents.

El director general d’ACTINN, clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra, Ignasi Martín va destacar que «les ponències i les taules rodones han estat molt interessants i disteses, fet que ha creat un clima molt proper entre els assistents per a  fometntarel networking. S’han posat de manifest noves tendències i tecnologies i hem après noves estratègies per a ser més actius i proactius» .

La conclusió que s’extreu de les jornades és que Andorra pot ser capdavantera en innovació i sostenibilitat i ha d’apostar per a ser-ho, per això s’ha de treballar alienats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i implementar-los en les  empreses.
Així doncs, pel que fa a la primera jornada, es va concloure que cal trobar una simbiosi entre  el millor de la botiga física i de la virtual. A més, s’ha d’entendre i segmentar bé el públic. Respecte a la jornada de dijous, es va concloure que l’aplicació dels ODS s’ha de veure com un instrument d’innovació i creativitat per a impulsar solucions de les empreses i enfortir el seu model de negoci.

Cal destacar que la setena edició de les jornades INNTEC ha guardonat amb l’ACTINN Awards 2022 a Xavier Mandició, de l’empresa Accessible Universal Travel.Les Jornades d’INNTEC van comptar amb el patrocini de Crèdit Andorrà, FEDA, Andorra Business i Andorra Recerca i Innovació; a més de l’esponsorització de NAOS, GrandValira, Andorra Telecom i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT