PUBLICITAT

La Fundació Crèdit Andorrà posa en marxa un curs de noves tecnologies

La fundació ofereix diverses activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’

Per El Periòdic

Imatge del programa d’activitats ‘Envellliment saludable’.
Imatge del programa d’activitats ‘Envellliment saludable’. | Fundació Crèdit Andorrà

Durant el mes de maig, la Fundació Crèdit Andorrà ofereix un curs de formació sobre noves tecnologies i amplia el ventall de cursos per a integrar els nous sistemes operatius al programa educatiu de L’espai, el centre social d’activitats i formació del país. 

Seguint aquesta línia, el pròxim dilluns 8 de maig començarà una edició de maig a juny sobre tallers de telèfon mòbil i on s’inclouen tant formacions per al sistema operatiu Android com pel  sistema operatiu iOS. En aquest taller es treballaran les aplicacions addicionals com el correu, Internet, Maps o WhatsApp i s’aprendran a descarregar jocs i altres eines. Per altra banda, també s’oferirà un curs temàtic sobre Mac per a aprendre a utilitzar el sistema operatiu Mac OS i entendre les seves particularitats. També es treballarà com fer servir el Mail, el navegador Safari i altres usos. Aquesta activitat s’iniciarà el dimarts 9 de maig i s’allargarà també fins al juny.

El responsable de L’espai, Joan Casas, va explicar que la fundació adapta les activitats a les noves realitats i a les demandes dels usuaris, ja que «durant els últims anys hem vist una tendència creixent de l’ús de les noves tecnologies i especialment del mòbil entre les persones majors de 60 anys».

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix periòdicament un ampli ventall d’activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’, celebrades a L’espai. Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

PUBLICITAT
PUBLICITAT