PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ATVA es reuneix amb Transports per l’autorització automàtica a Hife

El departament assegura que va ser una decisió d’urgència

Per Alba Cladellas Riera

Imatge de busos d’Hife.
Imatge de busos d’Hife. | RTVA

La fallida de Montmantell no està afectant els usuaris, però la solució del govern no ha acabat d’agradar a les empreses de transport. No tant per l’empresa que s’ha quedat amb l’autorització sinó per la forma de fer-ho.

Per a calmar els ànims el departament de Transport del Govern va convocar una reunió ahir a dos quarts de quatre la tarda per a exposar a les empreses de transport de viatgers els motius pels quals s’havia donat aquesta autorització ràpida a Hife sense comptar amb les altres empreses que podien oferir el servei.

Transports assegura que va ser una decisió presa amb urgència per a garantir el servei als usuaris

Des de l’Associació del Transport Públic i de Viatgers, Iago Andreu, va explicar que segons el Govern és una mesura provisional per a solucionar el problema i va destacar que «no és que una empresa hagi comprat Montmantell, sinó que ha fet fallida i, per tant, les coses s’hauran de fer la per via normal». A més, va assegurar que comparteixen amb el Govern la finalitat de no desatendre el servei per a no perjudicar els usuaris, però «no s’han fet les coses de manera òptima», entenent que «per a sortir del pas també es podia haver estudiat altres empreses».

Des de l’ATVA esperen que la situació es recondueixi com més aviat millor i que el que s’ha fet per a cobrir una urgència duri hores o dies, ja que «la situació no és gaire bona», sentenciava Andreu.

El servei en horari i ruta no ha perjudicat els usuaris tot i que sí que ho ha fet a tots aquells que tenien bitllets i abonaments. Amb la nova operadora no els funcionen, l’empresa on han de reclamar ha fet fallida i ara ningú se’n fa responsable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT