PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acció renova Pallarés després dels resultats de les eleccions

La líder del partit està a l’espera de si Espot sol·licita la entrada del partit al Govern

Per Joan Jiménez

Judith Pallarès durant la seva intervenció, ahir.
Judith Pallarès durant la seva intervenció, ahir. | ACCIÓ

Després d’uns resultats molt millorables d’Acció a les últimes eleccions nacionals del 2A, on el partit només va obtenir un escó a la llista parroquial d’Escaldes-Engordany, on van concórrer en coalició amb Demòcrates, el partit va celebrar ahir una assamblea extraordinària on van decidir renovar l’executiva que liderarà el partit i s’encarregarà de dirigir la formació per a les pròximes eleccions parroquials de finals d’any. L’assemblea extraordinària va ser convocada ahir, a la sala Andorra la Vella de l’Hotel Roc Blanc, la primera després dels resultats de les eleccions nacionals, on el partit va decidir reunir-se per a valorar els resultats aconseguits i calcular la direcció que guiarà al partit d’ara endavant. Judith Pallarés es va mostrar contenta de poder convocar al seu partit i va declarar que, durant les eleccions, van realitzar la campanya «defensant la nostra manera de pensar i la nostra manera de fer les coses». Tot seguit, la militància va decidir renovar Pallarés per aclamació popular d’aquesta mateixa, així com a la seva directiva que estarà conformada per les vicepresidències d’Higini Martínez-Illescas i Ferran Costa, Laura Mas de la Rosa com a Secretaria General, Vladimir Martins com a Secretari d’Organització, Abdou Taouil com a Secretari de Relacions Internacionals, Agustina Grandvallet ocupant la Secretaria d’Igualtat i, per últim, Carles Bernardo que ocuparà les funcions de la Tresoreria.

Judith Pallarés, després de ser renovada per la seva militància, va fer unes declaracions davant la premsa on va voler expressar l’opinió del partit en diverses temàtiques. Respecte a la formació del pròxim executiu per part de DA, Pallarés no va explicitar si han sol·licitat a Xavier Espot un ministeri per entrar al Govern, ja que segons Pallarés «el que estem treballant ara són les coincidències dels programes electorals i les propostes que nosaltres volem introduir del nostre projecte de legislatura els pròxims 4 anys. L’opció de formar part de l’executiu està damunt la taula i haurem d’esperar com el proper Cap de Govern decideix abans en aquest sentit». Pallarés no va destacar cap ministeri en particular, però si va declarar que «en tot cas, jo no seré la persona».

Sobre els rumors de la creació d’una plataforma ciutadana amb exdirigents d’Acció de la Massana, la líder del partit va declarar que «les persones que marxen decidiran que és el que volen fer o el que no volen fer per a les pròximes eleccions comunals. No conec la direcció que prendran», referint-se als seus antics companys de partit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT