PUBLICITAT

Andorra La Vella

La 34a Trobada Empresarial se centra en el talent i la valentia

Aquesta edició aposta per intensificar els contactes professionals entre el públic

Per Sònia Lecha

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto.
El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto. | M.R.

La 34a Trobada Empresarial al Pirineu, una de les jornades econòmiques de referència a Catalunya, tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny a la Seu d’Urgell, amb el patrocini de Crèdit Andorrà. La presentació va tenir lloc ahir al matí en l’edifici d’aquest banc. El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto i el conseller delegat de Crèdit Andorrà van ser els encarregats d’explicar als assistents el tema d’aquest any. 

‘Liderar avui: talent i valentia’ és el títol d’aquesta edició que centrarà el debat en aquests dos elements com a eines imprescindibles perquè les empreses, i en especial els seus líders, encarin els reptes que generen els nous escenaris laborals, marcats pel teletreball, la incertesa, el predomini de la tecnologia i els canvis constants. 

Serveto va assenyalar que «volem que es parli i es debati sobre tres conceptes clau com són el lideratge, el talent i la valentia». Els temes d’aquesta trobada tractaran sobre «com adaptar-se i donar resposta als nous reptes que es presenten en l’àmbit laboral, en evolució constant, i com s’ha de mantenir el valor humà davant de la digitalització i la innovació tecnològica». 

Per altra banda, Cornella va manifestar la necessitat de «tenir la capacitat de visualitzar i avançar-se als esdeveniments futurs, motivar i generar il·lusió». Aquestes són capacitats que s’han de generar des de dins les empreses, especialment els seus líders. 

En aquesta Trobada Empresarial s’espera reunir més de 600 participants i Serveto va detallar que «el nombre d’espònsors ha mantingut la tendència ascendent de les últimes edicions, amb un creixement de prop del 30%, que suposa arribar a més de setanta empreses col·laboradores». Del total d’institucions patrocinadores i espònsors, 16 són d’Andorra, una xifra que s’ha incrementat en set respecte a l’any passat. L’organització també vol fer una aposta per donar visibilitat i oportunitats al talent jove fomentat la presència d’empresaris menors de 35 anys. 

Aquesta trobada té la finalitat de ser un espai de reflexió sobre temes d’actualitat que afecten la gestió i la presa de decisions en un marc de canvis constant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT