PUBLICITAT

L’Escola Andorrana celebra 40 anys amb un videoclip

Prop de 1.500 alumnes van gravar el videoclip de percussió corporal

Per El Periòdic

Part de l’alumnat de l’Escola Andorrana en la gravació del videoclip.
Part de l’alumnat de l’Escola Andorrana en la gravació del videoclip. | Govern d\'Andorra

Ahir al matí, les tres escoles de segona ensenyança del sistema educatiu andorrà van participar en la realització d’un videoclip de percussió corporal, amb motiu de la celebració dels 40 anys de l’Escola Andorrana. Una gravació que va tenir lloc a l’antiga plaça de Braus, ubicada a Andorra la Vella, i en la que van prendre part prop de 1.500 alumnes. 

El projecte va comptar amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, així com del grup Koers, el qual va cedir la seva cançó «Ballarem» perquè pogués ser cantada pels alumnes i tocada amb la batucada de les escoles. A més, el bateria del grup Gossos, Santi Serratosa, va ser l’encarregat de crear la coreografia duta a terme pels alumnes participants. 

Per la seva part, els professors de música de les tres escoles van ser els encarregats d’impulsar el projecte i organitzar tots els assajos realitzats al llarg del curs escolar. Els mateixos docents van col·laborar també en l’impuls de l’activitat, amb l’objectiu així d’implicar a tot l’alumnat.

Una vegada finalitzada la gravació del videoclip, tots els alumnes i adults de les escoles van poder gaudir d’un concert ofert pel mateix grup Koers. El videoclip es farà públic a través de les xarxes socials durant les pròximes setmanes, un cop hagi estat editat, formant part d’aquesta manera de les diverses activitats que s’estan impulsant durant el curs d’enguany per a celebrar i commemorar els 40 anys de l’Escola Andorrana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT