PUBLICITAT

La segona edició de l’Enfira’t presenta un 14% d’expositors més que l’any passat

Tres novetats i una trentena d’activitats són les protagonistes d’aquesta nova edició

Per El Periòdic

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, a la presentació d’ahir.
La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, a la presentació d’ahir. | Govern d\'Andorra

La segona edició de l’Enfira’t, la fira multisectorial d’Encamp, arriba el cap de setmana del 20 i 21 de maig amb una vuitantena d’expositors. Una pujada que es tradueix en un 14% i amb la certesa que «un 80% dels expositors repeteixen respecte  a l’anterior edició», va explicar la cònsol major, Laura Mas. A més, aquesta va recordar també que la Fira «és un bon aparador per a donar visibilitat al teixit econòmic, social i cultural de la parròquia». L’horari serà de 10.00 a 20.00 hores, tot i que dissabte les activitats s’allargaran fins a mitjanit.

Novetats de l’Enfirat’ 2023

Enguany, la Fira presenta tres novetats destacades, sent la primera d’elles un nou espai de restauració, el qual complementarà el que ja ofereix la sala de Congressos del Complex, on també es recuperarà la clàssica polpada. En segon lloc, es millorarà l’espai expositiu, passant a ser tot el passeig de l’Alguer un espai expositiu a l’aire lliure que se sumarà a l’espai del Complex Esportiu. Finalment, la tercera de les grans novetats serà la visita de dues de les tres ciutats agermanades, Rouillac i l’Alguer, les quals participaran amb diverses activitats.

Múltiples activitats

Laura Mas també va detallar que «el programa d’activitats compta en total amb una trentena d’activitats previstes durant tot el cap de setmana». Entre totes elles, destaquen algunes com la masterclass per a aprendre a ballar l’Encamp de Gresca amb l’Esbart Sant Romà o diverses masterclass esportives. Les hores del vermut seran musical i comptarà amb l’actuació de dos grups andorrans: Black Thursday i No Virus2Day. A més, els museus de la parròquia oferiran portes obertes i visites guiades, així com dos passis de les visites teatralitzades, una d’elles als murals dels entorns de la Mosquera al centre d’Encamp. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT