PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gemma Mengual i Carlos Verona apadrinen la 2a edició del FestiSport

La cita compta amb un ampli programa on prenen part una vintena de clubs i federacions

Per El Periòdic

Kevin Poulet i Carlos Verona durant la presentació del festival.
Kevin Poulet i Carlos Verona durant la presentació del festival. | Comú de la Massana

Després del bon resultat de la prova pilot, el FestiSport presenta la seva segona edició amb novetats destacades, amb més activitats i amb la complicitat d’esportistes professionals, com el ciclista Carlos Verona. El festival tindrà lloc el 12 i 13 de maig i l’ambaixadora d’aquesta edició serà Gemma Mengual. «Estem molt contents que pugui venir, ja que el FestiSport té una clara voluntat de potenciar l’esport femení i Mengual és tot un símbol per la seva fortalesa i tenacitat», va assegurar el conseller d’Educació, Joventut i Esports del Comú de la Massana, Kevin Poulet.

La cita comptarà amb una àmplia programació perquè hi prenen part més d’una vintena de clubs i federacions. «L’objectiu és que els infants puguin descobrir diferents esports i ja puguin fer la inscripció de cara al pròxim curs escolar», va explicar Poulet, que va remarcar la presència d’alguns esports que l’any passat no van poder estar representats per qüestió de dates, com el rugbi o l’atletisme.

A cada edició hi ha un component solidari, ja que va néixer amb aquesta vocació, i enguany arriba de la mà de Verona, que regalarà un mallot a tothom que participi en el projecte Bikes 4 Masai. Qui faci un donatiu, a més de participar en el sorteig, s’emportarà un puzle solidari. «Amb aquest projecte volem fer arribar bicicletes a una aldea perquè els infants puguin anar a escola, ja que la tenen força lluny. Per a ells, la bicicleta no és només una eina de joc, sinó que els facilita la vida», va comentar el ciclista professional.

PUBLICITAT
PUBLICITAT