PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Un brot de Covid-19 afecta la residència Clara Rabassa

Actualment hi ha 50 casos actius, dels quals 25 corresponen al brot

Per El Periòdic

Residència de la Rabassa.
Residència de la Rabassa. | El Periòdic

El Govern en funcions ha informat en el Consell de Ministres d’un brot de Covid-19 al Principat, concretament, a la residència Clara Rabassa. Actualment, hi ha 50 casos actius, 25 dels quals es corresponen a aquest brot. Tots els contagiats tenen nul·la o lleu simptomatologia, tot i que un d’ells ha estat traslladat a la planta COVID habilitada al Cedre, ja que presenta patologies prèvies.
Així doncs, el nombre total de casos des que va començar la pandèmia fins a la data d’avi sumen 48.015. Hi ha hagut 47.806 altes i les defuncions degudes a la malaltia sumen 159.

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del Pla de Vacunació l’any 2021 es van inocular 161.440 vacunes per fer front a la pandèmia, de les quals 28.197 són primeres dosis, 57.568 segones, 43.107 terceres i per últim, 2.568 han sigut terceres dosis.

Cal recordar, que per  demanar hora de vacunació, s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955, i no és necessària cap preinscripció mèdica. Des de fa uns mesos, per a les vacunes de record, és a dir per a les terceres i quartes dosis, s’administren els vaccins bivalents, que són fabricats a partir de la soca inicial i de les variants Òmicron, que van circular amb més freqüència posteriorment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT