PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Pont Tibetà de Canillo rep 1.285 visites durant els cinc primers dies d'obertura

La passarel·la tibetana ha acollit una mitjana de 353 usuaris al dia

Per El Periòdic

Diferents persones passant per la passarel·la tibetana.
Diferents persones passant per la passarel·la tibetana. | Comú de Canillo.

El Pont Tibetà de Canillo ha rebut un total de 1.285 visites durant els cinc primers dies d'activitat. La passarel·la tibetana de la Vall del Riu ha acollit una mitjana de 353 usuaris al dia. El reclam turístic ha obert del dia 27 d'abril a l'1 de maig, i durant aquest mes ho farà només de divendres a diumenge. L'horari d'obertura serà des de les 10.00 hores fins a les 18.00 hores. El dia amb més afluència va ser diumenge, quan es van vendre 770 entrades, una xifra molt similar a les d'un dia de temporada alta de l'estiu passat.

Pel que fa al mirador del Roc del Quer, que ja obre diàriament i ha tornat a ser de pagament coincidint amb l'inici de la temporada turística al pont, ha registrat 788 visites. L'origen dels visitants durant aquests dies ha estat majoritàriament de proximitat. L'horari d'obertura del mirador és des de les 10.00 hores fins a les 19.00 hores.

Per aquells que es vulguin desplaçar amb autobús fins al Pont Tibetà de Canillo i fins al Roc del Quer ho poden fer. La parada està situada a la carretera general, al costat de la benzinera. Aquest autobús durant els caps de setmana i festius passa amb una freqüència de 20 minuts. El primer passa a les 9.30 hores i l'últim a les 19.10 hores. En el cas del Roc del Quer, la freqüència de pas és la mateixa, però el primer és a les 10.00 hores i l'últim a les 19.40 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT