PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Exdirigents d’Acció de la Massana volen crear una plataforma ciutadana

Pretenen ser una alternativa a DA a les eleccions comunals

Per Maria Lozano

Comú de la Massana
Comú de la Massana | Sergi Pérez

Arran de la fugida de la majoria dels dirigents d'Acció en les llistes de la Massana, tenen intencions de crear una llista alternativa a la de Demòcrates. Segons informen fonts pròximes al partit, es busca tenir representants de diferents sensibilitats per a ser una alternativa per a les llistes de les eleccions comunals que hi ha a finals d'any.

Així doncs, la nova plataforma ciutadana, que es crearia després de la formació de Govern tindria diferents objectius: primerament, ser una alternativa real al pacte CC-DA, a més de canviar la forma de fer política dels comuns, per a tenir més proximitat amb la ciutadania. Finalment, voldrien atorgar més transparència en la política comunal.

Aquesta plataforma ciutadana es crea després que el comitè d'Acció desaparegués, ja que des del passat mes d'octubre el partit s'ha anat vinculant a DA, perquè "era l'opció més fàcil per atenir representació al Consell", segons explica la font consultada pel Periòdic. A més, argumenta que "el partit ha fet una mala gestió i estratègia postulant-se a la Massana en solitari i en contra de DA, però a Escaldes-Engordany, en canvi, vinculant-se amb ells".

Cal recordar que el 90% del comitè de la Massana, prop d'una vintena de persones ha marxat del partit, destacant personalitats com el mateix portaveu del partit, Guillem Forné.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT