PUBLICITAT

Educació repetirà la prova d’anglès del POBPRO

El ministeri va detectar que les proves van ser utilitzades durant la formació

Per El Periòdic

Centre de Formació d'Aixovall, on s'efectuaran alguna de les proves
Centre de Formació d'Aixovall, on s'efectuaran alguna de les proves | Centre de Formació al Llarg de la Vida

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va informar ahir que durant la primera avaluació de la Prova Oficial de Batxillerat Professional (POBPRO) de la convocatòria 2023, s’ha detectat que la prova de llengua anglesa (escrita i oral) de la branca de Batxillerat Professional de Tècnic de Suport Sociocomunitari, havia estat parcialment utilitzades a l’aula durant la formació dels alumnes. Semblaria ser que, a partir de la preparació per aquestes proves finals de llengua anglesa, es van utilitzar els exercicis que conformarien finalment l’examen final. En arran d’això, el Comitè Tècnic de Batxillerat Professional (CTBPRO) va resoldre finalment la invalidesa de la prova escrita del dilluns 24 d’abril, a més de procedir a anul·lar les proves orals que s’havien previst del dijous 27 d’abril. D’aquesta forma, l’alumnat d’aquesta branca haurà de repetir les dues proves de llengua anglesa.

La nova convocatòria s’efectuarà els dies 4 de maig a partir de les 15.00 hores, corresponent a la prova oral que tindrà lloc al Centre de Formació d’Aixovall, i el dimarts 23 de maig de 09.00 a 10.30 hores serà quan s’efectuarà la prova escrita al Centre de Formació al Llarg de la Vida. Els resultats d’aquestes proves seran comunicats via correu electrònic, així també les qualificacions de la Competència 4, el pròxim 1 de juny a les 09.00 hores. Les inscripcions s’obriran el dijous 1 de juny per aquesta segona avaluació de llengua anglesa. Per examinar-se, es haurà d’enviar un correu electrònic a [email protected].

Per a la segona avaluació, la prova escrita serà el 2 de juny, entre les 10.00 i les 11.30 hores, al Centre de Formació d’Aixovall. Així mateix, la prova escrita es durà a terme el dissabte 3 de juny al mateix centre amb hores assignades. Els resultats seran comunicats el 14 de juny a les 15.00 hores, i el ministeri ha assegurat que tots els candidats rebran el certificat de qualificacions de la prova oficial de batxillerat professional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT