PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera assoleix la 10a plaça al Ral·li Terras d’Aboboreira

La pròxima cita serà a finals de juny amb el Ral·li de Lisboa, el primer del calendari que es disputarà sobre asfalt

Per El Periòdic

Llovera durant la prova del passat cap de setmana.
Llovera durant la prova del passat cap de setmana. | FotoEsport

La dupla formada per Albert Llovera i Claudi Riberio Leites continua progressant per la lluita de la Iberian Racing Cup (TGR). Així, el passat cap de setmana van assolir la 10a posició al Ral·li Terras d’Aboboreira (Portugal), malgrat veure’s penalitzats en l’última especial per una burxada que els va fer perdre temps i algunes posicions de la classificació final. Tot i això, «tornem d’Amarante molt satisfets de com s’ha desenvolupat la prova. Un ral·li complicat, però que ens ha agradat i en el qual hem progressat a mesura que anava avançant la competició», va comentar l’andorrà.

Segons van informar en un comunicat, l’equip del Grupo La Grajera no va poder provar les noves suspensions abans d’iniciar el desplaçament cap a terres portugueses. És a dir, hi havia deures pendents per al shakedown, que prenia una importància rellevant: «Ens vam veure obligats a afrontar el risc de provar in-situ les millores per a la nostra mecànica. El resultat va ser positiu i la nostra confiança va créixer de cara l’inici del ral·li»

Amb aquest, ja són tres els ral·lis de terra que ha disputat Llovera en la present TGR, i la pròxima cita serà a finals de juny amb el Ral·li de Lisboa, el primer del calendari que es disputarà sobre asfalt.

PUBLICITAT
PUBLICITAT