PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Somloria recaptarà fons per a investigar l’abús sexual

L’objectiu és estudiar els casos de violència en menors en l’esport

Per El Periòdic

El vicepresident Gerard Riart, i la cònsol menor, Mireia Codina.
El vicepresident Gerard Riart, i la cònsol menor, Mireia Codina. | E.P.

L’edició del 2023 del Somloria, el festival esportiu no competitiu que s’organitza a Sant Julià de Lòria, recaptarà fons per a un estudi que investigui els casos d’abús sexual a menors d’edat en l’àmbit de l’esport. Així ho va explicar ahir, en la roda de premsa de presentació del certament, celebrada a la Sala Sergi Mas de l’Antica Casa Comuna, la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, acompanyada de Gerard Riart, director d’VSL, empresa que col·labora en l’organització i vicepresident de l’Andorra Esport Clúster, entitat impulsora de l’estudi. 

«En el moment que ens vam plantejar incloure aquesta recaptació solidària, no ho vam dubtar ni un moment. Sempre estarem al costat d’aquest tipus d’iniciatives per a col·laborar a erradicar l’abús sexual infantil, i en qualsevol àmbit», va expressar Codina. 

La cita serà el 13 i 14 de maig. Riart va recordar que «és una trobada no competitiva. Ens hem trobat que hi ha molta gent que es vol iniciar en el món de l’esport, però que no volen competir. Per això tirem endavant el festival». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT