PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció femenina ja coneix les rivals de la Lliga de les Nacions

Les tricolor s’emmarquen al grup C1 juntament amb Malta, Moldàvia i Letònia

Per Pol Forcada Quevedo

Instant quan surt el paper d’Andorra durant el sorteig.
Instant quan surt el paper d’Andorra durant el sorteig. | UEFA

La selecció femenina de futbol ja coneix quines seran les seves rivals en l’estrena a la Lliga de les Nacions de la UEFA després que ahir al migdia tingués lloc el sorteig. Així doncs, les tricolor van sortir al grup C1 on s’enfrontaran contra Malta, Moldàvia i Letònia. La competició donarà el tret de sortida a finals de setembre i tres mesos després es donarà per finalitzada la fase de grups, que constarà de sis jornades amb anada i tornada contra cada rival.

Malta i Moldàvia seran dues rivals especials per al seleccionador José Martín, ja que amb la primera va fer el seu debut a la banqueta amb un partit amistós fa set anys, i amb la segona va fer l’oficial. En aquest sentit, són dues seleccions que les andorranes també coneixen. Letònia és, doncs, «és la nova», va esmentar Martín.

Demanat per les aspiracions del seu conjunt, el seleccionador va comentar que «sempre anem a guanyar, però és cert que Malta i Moldàvia són seleccions amb molta experiència que ja han vençut en partits internacionals oficials». Per això, «ara toca preparar-ho de la millor manera possible».

Les tricolor començaran dimecres vinent els entrenaments amb les jugadores que estan al país. A més, cal recordar que el 13 i 17 de juny disputaran un doble amistós contra l’Aràbia Saudita a Girona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT