PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

No va ser el dia

Sarabia carrega contra el VAR pel penal no xiulat sobre Bakis, que podria haver suposat el primer gol del partit

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis rematant una pilota en una acció de la primera meitat del partit de diumenge.
Bakis rematant una pilota en una acció de la primera meitat del partit de diumenge. | @FCANDORRA

«Hem entrat malament al partit», va assenyalar Sarabia en la roda de premsa posterior al duel. «Primer perquè no hem ajustat bé situacions de la pressió i perquè ens ha faltat tenir un puntet més en defensa», va comentar, i va afegir que «a partir del minut 15 hem començat a entendre millor les coses, i crec que hem jugat 70 minuts bastat bons». Va destacar que van faltar aspectes com «els avantatges més clars amb els centrals», «trobar millor a Jandro» o «poder rebre en zones intermèdies per a fer mal», però tot i això, va esmentar que els seus van gaudir d’ocasions de sobra, que no claríssimes, per a poder marcar. «Aquestes coses són les que ens fan tenir menys punts i el que ens ha fet perdre més duels durant la temporada», va dir. 

El tècnic basc va fer autocrítica del partit: «És veritat que hem arribat diverses vegades per fora i no hem estat precisos a l’última passada. Hem tingut un parell de remats relativament fàcils i no els hem posat». A més, «hi ha hagut coses que es poden millorar, i això és el que hem de mirar de cara la temporada vinent si volem donar passes». «L’hem tingut allí», va destacar referint-se al matx, «però detalls puntuals ens han llastrat», va esmentar l’entrenador tot indicant que cal valorar molt el què el conjunt del Principat ha aconseguit com a novells a la categoria. 

Sarabia també va parlar sobre el possible penal sobre Bakis que no es va xiular. En aquest sentit, el tècnic tricolor va comentar que «és el més clar de la història». «Un jugador que va a rematar sol i un que ve per darrere sense cap intenció i que el carrega per l’esquena... No entenc com pot ser que el VAR no intervingui en aquella jugada», però «no és excusa, si haguéssim encertat en altres accions no estaríem parlant d’això».

A diferència d’altres partits, «la gent que va entrar des de la banqueta no va estar bé, aquesta és la realitat». «Quan els jugadors estan enfadats a la banca (perquè juga un altre company), i no estan preparats ni connectats, entren al camp i no ho fan bé. I aquest és l’aprenentatge que han de tenir», va assenyalar l’entrenador de l’FC Andorra fent referència als joves de la plantilla. «Es pensen que es menjaran el món, però ho han de demostrar de veritat, perquè el futbol no espera, i aquí se’ls dona moltes oportunitats a tots, inclús abans de merèixer-ho», va finalitzar el de Bilbao.

Amb la derrota de diumenge, l’FC Andorra es manté amb 51 punts i es col·loca a vuit del sisè classificat, l’Albacete. Ara els toca sortir del fang i tornar a demostrar que poden classificar-se en una bona posició. El següent matx és aquest diumenge a les 18.30 hores contra l’últim i ja descendit CD Lugo, a l’Anxo Carro.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT