PUBLICITAT

L'home que va arrossegar un agent presenta recurs

E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La recepció a l'actual Seu de la Justícia. Foto: TONY LARA

La defensa d'un home condemnat per un delicte major de lesions doloses causades usant un mitjà perillós ha presentat recurs davant del Tribunal Superior, pel qual sol·licita que s'absolgui el seu representat. L'home va ser condemnat a quinze mesos de presó condicional per haver arrossegat amb el cotxe un agent de circulació, després que aquest introduís un braç per la finestra del conductor.

Els fets es remunten al 23 de juny de 2007, quan el processat circulava amb el seu vehicle pel carrer Bonaventura Armengol d'Andorra la Vella, en direcció a l'avinguda de Meritxell. Va ser aleshores que l'altre implicat en els fets –un agent de circulació– li va requerir que aturés el cotxe, per una suposada infracció circulatòria.

Segons consta a la sentència dictada pel Tribunal de Corts, l'agent va recolzar-se amb l'avantbraç esquerre a la finestra del conductor i va inclinar el cos cap endavant, amb l'objectiu de demanar la documentació. Llavors, el conductor va arrencar el cotxe de sobte i va arrossegar l'agent que, al seu torn, es va aferrar al coll del conductor per no caure i evitar, d'aquesta manera, ser atropellat.

La representació lletrada del condemnat considera, en canvi, que l'agent havia agafat pel coll el conductor abans no arranqués, és a dir, que l'ordre dels fets seria invers al relat de la sentència, motiu pel qual vol que es condemni l'agent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT