El MoraBanc Andorra, a tocar de l'ascens a la Lliga ACB

MoraBanc
MoraBanc

El MoraBanc Andorra ha aconseguit aquesta tarda una victòria decissiva per aconseguir tornar a la Lliga ACB. Els jugadors andorrans s'han fet amb la seva 27a victòria de la temporada en la pista de l'Oviedo sense gaire problemes i oferint en tot moment una imatge d'unitat sòlida, sobretot en defensa i rebot, que han deixat el partit pràcticament sentenciat des del tercer quart, quan s'han posat quasi a 30 punts de distància (38-61), tot i que a l'últim quart, els jugadors de l'Oviedo han recuperat terreny per acabar 63-79.

Els tricolor, líders de la LEB Or, han sabut aprofitar la derrota del Palència davant el Lleida i guanyar un partit clau a tres jornades del final de la lliga. Han recuperat el marge de dues victòries respecte al segon classificat que els permet cert marge de tranquil·litat encara que caldrà no baixar la guàrdia en els pròxims partits.