Capell i Tremps, caps de cartell de l’Urban Trail

Destaca amb la cita la 2a edició de l’Escaldes Urban Bike, una cronoescalada de vuit quilòmetres

Un instant de la roda de premsa.
Un instant de la roda de premsa. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El vestíbul del Prat del Roure va acollir dijous al matí l’acte de presentació de la 6a edició de la Jorma Urban Trail que enguany comptarà amb els corredors professionals catalans en curses de llarga distància Pau Capell (guanyador de l’ultra trail de Montblanc 2019) i Clàudia Tremps (2a classificada de l’ultra trail de Montblanc 2022). De fet, ambdós atletes van ser presents en la roda de premsa de presentació de la cursa (Tremps ho va fer via telemàtica) que espera arribar als 320 inscrits de la passada edició. Hi ha un centenar d’inscrits, però l’organització assegura que les inscripcions s’animen sempre a darrera hora, ja que els corredors es volen assegurar de la previsió meteorològica del dia de la cursa.

La 6a edició de la cursa es disputarà el pròxim 6 de maig, i entre les novetats de la cita destaca novament la 2a edició de l’Escaldes Urban Bike, una prova que consistirà en una cronoescalada de vuit quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters.