Els tricolor reben diumenge el CD Mirandés, sobre el paper el matx més complicat

Alti en una jugada del partit d’anada, a Miranda de Ebro.
Alti en una jugada del partit d’anada, a Miranda de Ebro. | @FCANDORRA

Fa unes setmanes es parlava d’evitar el descens, i ara es parla de les aspiracions i el somni de l’FC Andorra d’arribar a la zona de play-off d’ascens. Els tricolor son vuitens a la Lliga Smartbank, i les possibilitats d’arribar a la sisena plaça són, ara per ara, possibles. Això sí, aquesta opció implica vèncer els cinc duels lliguers que resten.

El primer d’ells arriba aquest cap de setmana, quan els del Principat rebran diumenge a les 14.00 hores al CD Mirandés a l’Estadi Nacional. Els burgalesos són ara mateix onzens a la classificació amb 48 punts, sent sobre el paper el duel més complicat que els resta als de Sarabia. Els de Joseba Andoni Etxeberria arriben després d’assolir dues victòries, una derrota i un parell d’empats en els darrers cinc matxs. Així, a les dues últimes jornades han aconseguit els tres punts, primer a l’estadi del Llevant i després a casa contra el Burgos CF. Els empats els van assolir contra la UD Eivissa i l’SD Ponferradina, i van perdre contra l’FC Cartagena.

Cal recordar que el partit d’anada a Miranda de Ebro es va resoldre amb repartiment de punts entre els tricolor i els rojillos després de finalitzar amb un marcador d’1-1. Va ser també l’escenari del debut de Sinan Bakis (golejador dels andorrans), Mustapha Bundu i Christos Almpanis. Els de Sarabia van anar per darrere al lluminós des del minut 25, però un gol del turc al minut, i actual màxim golejador dels del Principat, va deixar l’empat final.