PUBLICITAT

Dolsa presenta un recurs al Tribunal Superior Administratiu pel laboratori P3 de Grifols

El conseller de X’Ordino disposat a anar a Estrasburg pel laboratori P3

El conseller de X’Ordino, Enric Dolsa.
El conseller de X’Ordino, Enric Dolsa. | El Periòdic

Ahir al consell de comú d’Ordino, el conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, va anunciar que aquest passat dimecres va presentar un recurs al Tribunal Superior Administratiu pel laboratori P3 de Grifols, reclamant la nul·litat del pacte de socis per incompliment de la llei i els acords posteriors que, segons explica Dolsa, també incompleixen la normativa.

Una vegada resolt, en cas que la resolució no sigui favorable, tenen previst anar al Constitucional i, com ja ha expressat amb nombroses ocasions, estan disposats a anar a Estrasburg. És a dir, «si cap dels dos tribunals del país resol que s’ha incomplert la llei amb el cas Grifols, abans de finals d’any el cas es presentarà davant el tribunal d’Estrasburg», va expressar Dolsa.

A més, durant la sessió de comú, el conseller de X’Ordino va rebatre les declaracions de la segona cònsol que, fa uns dies va assegurar que a Ordino havia guanyat el sí a Grifols, donant per fet que la victòria a les eleccions els donava un suport rotund. Dolsa va recordar que «si sumem els vots de PS+X’Ordino i Andorra Endavant, els dos partits que s’havien manifestat contraris a la instal·lació del laboratori P3 a la parròquia, el resultat és favorable als antiGrifols». 

A les passades eleccions del 2 d’abril estava clar que el tema de la farmacèutica era l’eix central de la campanya i, «el referèndum que nosaltres fa temps que demanem es va celebrar a les urnes i vam guanyar els contraris al laboratori», va incidir Enric Dolsa.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT