PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc Andorra, preparat per a la primera ‘final’ contra l’Oviedo

Resten quatre jornades, i els tricolor es mantenen líders amb una victòria de diferència

Per El Periòdic

Un moment del partit d’anada entre el MoraBanc i l’Oviedo.
Un moment del partit d’anada entre el MoraBanc i l’Oviedo. | Dani Catalán - BCA

Queden quatre jornades per a donar per finalitzada la temporada regular de la Leb Or. Quatre finals que el MoraBanc Andorra encara mentalitzat per assolir l’objectiu del curs, l’ascens directe a l’ACB. La primera d’aquestes arriba demà a les 18.30 hores al Municipal de Pumarín, contra l’Alimerka Oviedo. 

El conjunt asturià, dirigit per Guillermo Arenas, ocupa actualment la quinzena plaça a la classificació, amb nou victòries i 21 derrotes. Al tram final de la competició tothom necessita sumar, i qui pensi que serà un partit plàcid per als de Lezkano, està equivocat. Els dos conjunts arriben de perdre, el MoraBanc a casa contra l’Almansa (72-82), i l’Oviedo al pavelló de l’HLA Alacant (78-69). Però cal destacar que els d’Arenas, tot i la posició que ocupen, van guanyar els dos anteriors duels abans de la derrota. El primer, el matx que va finalitzar amb un 98-88 al lluminós, que van disputar a casa contra l’Almansa. El segon, a Galícia, on van endur-se el triomf per 62-67 en la visita contra l’Ourense. 

Cal recordar que l’equip del Principat manté el lideratge de la Leb Or, però ara amb una victòria de diferència sobre el segon classificat, el Zunder Palència, i el bàsquet average a favor dels castellanolleonesos. Els de Pedro Rivero visiten avui a les 21.00 hores el Barris Nord, per enfrontar-se a un rival complicat, el Força Lleida. Als andorrans, doncs,  els toca continuar mostrant el nivell general de la temporada i intentar vèncer les quatre finals que els resten per assolir l’ascens directe.

PUBLICITAT
PUBLICITAT